útinform

2021.10.26. 07:49

Itt lassíthatják közúti munkálatok a forgalmat Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy hol kell forgalomkorlátozásra számítani kedden Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Várhatóan a jövő hét elejére végeznek a munkálatokkal a szakemberek

Fotó: Pozsgai Ákos / illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást a keddi napra vonatkozóan:

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán Kecskemét elkerülő szakaszán, a 86-os és a 90-es km között tart még a hídjavítás, a Röszke felé vezető oldalon a forgalmat a leálló sávra, illetve az ellenkező oldal belső sávjára terelték át. A főváros irányába továbbra is a külső és a leálló sávon autózhatnak.

Szintén Röszke irányába, Kecskemét elkerülő szakaszán, a 96-os és a 97-es km között a burkolat repedéseit öntik ki, 9.00 órától 17.00 óráig a külső sávot lezárják.

Kistelek és Szeged között, fenntartási munka miatt 8.00 órától délután fél 4-ig, mindkét oldalon csak a belső sáv járható.

Főutak:

A 44-es főúton Lakitelek közelében, a 29-es km-nél a Tiszakécskére vezető összekötőút csomópontját átépítik. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. Napközben mindkét irányból torlódásra illetve hosszabb menetidőre számítsanak.

Az 54-es főúton Hajós és Sükösd között több szakaszon kátyúznak, napközben mindkét oldalon útszűkületre készüljenek.

További információkat az esetleges változásokról, nem tervezett aktuális napi munkavégzésekről és korlátozásokról a honlap térképes nézetében talál.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában