galériával

2021.10.22. 10:37

A kis kedvenceket díjazták Baján

Óriási érdeklődés mellett zajlott idén is a Kisállat Szépségverseny, amit a Bácskai Harsona főszerkesztője Putnik Tamás szervezett.

Márton Anna

Összesen 34 településről, több mint kétszáz nevezés érkezett. A több héten át tartó versengés a napokban lezárult, a díjakat csütörtök délután adták át a nyerteseknek. A lelkes gazdik Zsigó Róbert államtitkártól, Baja és térsége országgyűlési képviselőjétől vehették át az ajándékutalványokat és a kis serlegeket.

– Azt gondolom, hogy jól sikerült az idei versenyünk is – összegzett a képviselőt. – Tavaly rendeztük meg első alkalommal a kis kedvencek szépségversenyét, és már akkor várakozásaink fölött volt a nevezők száma. Ami külön öröm, hogy a tavalyi nevezők mellett rengeteg új gazdi szállt versenybe. Ami szintén nagy öröm, hogy 34 településről jöttek be nevezések. Széleskörűen sikerült megmozgatni a lakosságot. Idén akKutyák voltak túlsúlyban, hiszen összesen 203 nevezés érkezett, és ebből 143 kutya és 60 cica.

A legjobb hármat jutalmazták kategóriánként, ők azok akik a legtöbb visszajelzést (likeot) kapták az interneten.

Eredmény:

Kutyák: Siposné Mácsai Mariann – Májló, Pálfy Edit – Lola, Péter Zsófia – Nara

Macskák: Fülöp Diána – Nyuszi, Vidók Melinda – Bodza, Pfeil Barbara – Fülöp

Különdíjasok: Kutya kategóriában: Tóth Anikó – Zeusz és Macska kategóriában: Jankovics Evelin – Lupin

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában