kecskemét / LAKITELEK

2021.09.08. 14:24

A Muzsikál az erdő rendezvény elismerésben részesült

A Magyar Fesztivál Szövetség kitüntetésben részesítette a Muzsikál az erdő rendezvénysorozat.

Sebestyén Hajnalka

A kecskemétiek és környékbeliek számára nem ismeretlen a Muzsikál az erdő rendezvénysorozat. Legutóbb a nyár elején tartattak nagy sikerű koncerteket a kecskeméti Nyíri erdőben, valamint a lakiteleki Tőserdőben.

A rendezvénysorozatot és a szervezőket a helytálló, és odaadó munkájukért a szakma ismét elismerte. A Muzsikál az erdő a 2020-as vírusos esztendőben tanúsított példa értékű munkájáért a Magyar Fesztivál Szövetség elismerésében részesült, amelyet kedden a szövetség tisztújító közgyűlésén adtak át.

Az oklevelet Márta István, a Magyar Fesztivál Szövetség tiszteletbeli elnöke nyújtotta át, Szabó Lajosnak, a Muzsikál az erdő sorozat főszervezőjének.

Az elismerő oklevelet összesen 11 fesztivál kapta meg a 201 taggal rendelkező szervezet részéről. A „Muzsikál az erdő” olyan rangos fesztiválokkal együtt vehette át az elismerő oklevelet, mint a Mesterségek Ünnepe, a Szegedi Szabadtéri Játékok, az Öt Templom Fesztivál.

Szabó Lajos elmondta: hatalmas megtiszteltetés számukra az elismerés, erőt ad nekik a folytatáshoz. A Muzsikál az erdő sorozat egyébként idén még egyszer felcsendül, ezúttal októberben Gyulán és Nagyváradon.

Fotó: Muzsikál az erdő

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában