bringázz a Szállodába!

2021.09.13. 11:46

A kecskeméti Four Points by Sheraton is csatlakozott a kampányhoz

A kecskeméti Four Points by Sheraton szálloda dolgozói is tettek a testi – lelki egészségükért a Bringázz a Szállodába! kampány részeként.

Sebestyén Hajnalka

Forrás: Four Points by Sheraton

A Bringázz a munkába! kampány nem új keletű, 2007-ben hirdette meg először a Magyar Kerékpárosklub, melynek eredményeképpen több mint 1 millió tonnával kevesebb széndioxid került a levegőbe, ezzel is védve környezetünket.

A HotelHero megalakulása óta már számtalan szervezetnek segített, viszont idén nyáron a szállodai dolgozókra gondolva, elindította a „Bringázz a Szállodába!” kampányát, melynek célja, hogy egyszerre tegyünk egészségünkért és a környezetért. A felhívás a dolgozókat biciklizésre biztatta július 1. és augusztus 31. között.

Fotó: Four Points by Sheraton

A kecskeméti Four Points by Sheraton szálloda is csatlakozott ehhez a remek felhíváshoz, buzdítva a kollégáikat, hogy egyre többen és többször inkább a kerékpárt válasszák közlekedési eszközként. A kezdeményezést nagy érdeklődés fogadta, a dolgozók több mint 1000 kilométert gyűjtöttek a két hónap alatt. A kampány zárásaként együtt ünnepelték a megtett kilométereket.

Fotó: Four Points by Sheraton

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában