változás

2021.08.31. 14:49

Új helyszínen várják a Retro véradás résztvevőit Kecskeméten

Nem régimódi, csak RETRO! szlogennel várja az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSz) a véradókat Kecskeméten is.

baon.hu

Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége vért ad az Egy vérbõl valók vagyunk elnevezésû jótékonysági futás rajtja alkalmából tartott véradáson a Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézetben 2021. július 14-én. A 600 kilométeres, 6 napon át tartó távval a Maros megyében található magyarfülpösi református diákotthon lakóit segítik.

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

A 13. alkalommal megrendezett Retro véradásra idén immár 12 városban várják az önkéntes véradókat. A régi idők véradásainak hangulatát felidéző, évről-évre egyre népszerűbb eseménnyel a véradás fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet.

Ilyenkor köszönetképpen sör-virsli menüvel, meglepetés ajándékokkal és hamisítatlan retro hangulattal várja az OVSZ a segíteni vágyókat.

Kecskeméten szeptember 4-én, 10:00-16:00 között a Koháry körút 4. szám alatt várják a véradókat.

A COVID miatt szigorított belépési szabályok most is érvényesek. A véradáshoz személyi igazolvány, lakcím- és taj-kártya szükséges. A véradásról bővebben a www.ovsz.hu/veradas oldalon tájékozódhat.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában