útinform

2021.08.17. 08:48

Itt lassíthatják a forgalmat közúti munkálatok Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük a kedden érvényben lévő, Bács-Kiskun megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

baon.hu

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást a keddi napra vonatkozóan:

Gyorsforgalmi utak:

Az M0-s autóút déli szektorán, a Nagy-Duna hídon javítási munkákat végeznek. A 14-es és a 15-ös km közötti terelés előtt, napközben mindkét irányból torlódásra készüljenek!

Az M5-ös autópályán

– a Röszke felé vezető oldalon, az örkényi szakaszon javítják a burkolatot. 8.00 órától 16.00 óráig váltakozó sávlezárásra készüljenek.

– szintén Röszke irányába, a lajosmizsei szakaszon burkolati jeleket festenek fel, 7.00 órától 15.00 óráig a belső sávot lezárják.

– távolabb, Kecskemét elkerülő szakaszán, a 86-os és a 90-es km között hidat javítanak. A forgalom a belső sávon illetve az ellenkező oldal belső sávján halad. A Budapest felé vezető oldalon a forgalmat a külső és a leálló sávra terelték.

– a főváros irányába az újhartyáni szakaszon, az elválasztó sáv növényzetét gondozzák. Reggel 7.00 órától 18.00 óráig a belső sávot lezárják.

Főutak:

Az 53-as főúton Kiskőrösnél, a 29-es és a 30-as km között aszfaltoznak. Augusztus végéig fél útpályát lezárták, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

További információkat az esetleges változásokról, nem tervezett aktuális napi munkavégzésekről és korlátozásokról a honlap térképes nézetében talál.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik