verseny

2021.07.22. 10:30

Újra bizonyíthatták tehetségüket a kecskeméti TST táncosai

Szombaton 19 órakor a Jakab-napi Vigasságokon lépnek újra színpadra a kecskeméti TST Tánciskola növendékei.

Sebestyén Hajnalka

A Unity for Passion Dance versenyen a TST-sek

A fiatal tehetségek eseménydús heteket tudhatnak maguk mögött, melynek valamennyien nagyon örülnek, hiszen az elmúlt évben alig találkozhattak és táncolhattak együtt. A jakabszállási fellépésre már nagyon készülnek, mely esemény azért is különösen fontos a számukra, hiszen több táncosuk is a községben él.

Váczi Nikolett, a TST vezetője elmondta: a táncpróbák mellett most nagy hangsúlyt fektetnek a csapatépítésre, hiszen a járványhelyzet miatt újra meg kell erősíteniük a köteléket. Erre kiváló alkalmat adott múlt héten a Soltvadkerten megtartott egyhetes táboruk, valamint nem sokkal előtte a közös fürdőzés Dabason.

Dabasra egy verseny miatt utaztak el. Nagy örömükre egy személyes jelenléttel megtartott versenyen táncolhattak újra, melyre már régen volt lehetőségük. A Dabason megrendezett Unity for Passion Dance versenyen több formációval mérették meg magukat. Első helyezést ért el a TST Junior, a TST Race Formation, valamint az Angelika és Lilla duó. Bronzérmet szerzett Mátyus Boglárka és a TST Kids, a TST Jakabszállás pedig a negyedik helyen végzett.

Váczi Nikolett és két vezető táncosa, a Korpácsi Hanna és Elek Gábor páros a közel­múltban Szerbiában is járt, workshopot tartottak.

– Az M Dance Studio meghívása nagy megtiszteltetésként ért, boldogan utaztam ki Hannával és Gáborral. Két új koreográfiát tanítottam meg a workshop résztvevőinek. Izgalmas és fantasztikus élmény volt nekünk, és úgy érzem, a szerb fiataloknak is – mondta Váczi Nikolett.

A Unity for Passion Dance versenyen a TST-sek

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában