elismerés

2021.07.09. 08:23

Emléklapot kapott Danis Ildikó bácsalmási hitoktató

Dr. Bábel Balázs kalocsai érsek emléklapot adományozott Danis Ildikónak.

Juhász Jenő

Danis Ildikó

Fotó: Juhász Jenő

A vöröserdei Jézus Szíve iskolakápolna újraszentelésekor dr. Bábel Balázs kalocsai érsek emléklapot adományozott Danis Ildikó hitoktatónak.

A díjazott érdeklődésünkre elmondta, hogy 1990-ben Bácsalmáson kezdte meg a hitoktatást Bergmann János apát úr támogatásával négy óvodai csoporttal. Közben elvégezte a hittudományi főiskolát, másfél évtizedig dolgozott a bácskai kisvárosban. Majd ezt követően Bácsszőlősön, Csikérián, Kunbaján, Tompán és Kelebián végzett hitoktatást az általános iskolások körében. Munkája során nagyon jó kapcsolatot alakított ki a szülőkkel, színes programokat és kirándulásokat szerveztek a családoknak. Az elismerést a bácsalmási esperes kerületben végzett 30 éves hitoktató tevékenységért, a bácsszőlősi római katolikus egyházközségben végzett 10 éves templomgondnoki, plébániagondnoki és temetőgondnoki szolgálatért, a bácsalmási esperes kerületben végzett önzetlen karitatív munkáért adományozta az egyházközösség.

Danis Ildikó
Fotó: Juhász Jenő

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában