kitüntetés

2021.06.24. 13:53

Kiskunhalas díszpolgárává választották Bányai Gábort

A halasi közgyűlés csütörtök délután zárt ülésen döntött arról, hogy ebben az évben Bányai Gábor országgyűlési képviselő részére ítéli oda a Kiskunhalas Város Díszpolgára címet.

Pozsgai Ákos

Bányai Gábor

Fotó: Pozsgai Ákos

A döntésről Fülöp Róbert polgármester számolt be a zárt ülést követő nyílt képviselő-testületi ülésen, amit nyolc hónap után hívott újra először össze, azt követően, hogy a járványügyi helyzet ezt lehetővé tette. Mint ismeretes, a koronavírus járvány elleni védekezésből Kiskunhalas is jelentősen kivette a részét, a város szélén működött a Mobil Járványkórház, ahol közel háromezer beteget ápoltak a halasi és a vidékről a városba vezényelt orvosok és ápolók.

A koronavíruson átesett Bányai Gábor országgyűlési képviselő is, aki jelenleg is a Honvéd Kórház Balatonfüredi Kardiológiai Rehabilitációs Intézetében lábadozik. A képviselő egy későbbi időpontban veszi majd át a díszpolgári kitüntetését.

Bányai Gábor
Fotó: Pozsgai Ákos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában