kecskemét

2021.06.17. 16:10

Garanciális javításokat végeznek a Szolnoki úton, az aluljáró mellett

Három éve újították fel a Szolnoki utat Kecskeméten, most garanciális munkálatokat jelentett be a kivitelező Duna Aszfalt. Lezárásokra is fel kell készülni.

Hraskó István

Forrás: shutterstock

Fotó: Illusztráció

Mint az önkormányzattól megkapott tájékoztatóból kiderül, a garanciális javításokat a Szolnoki út, Kandó Kálmán utca, Béke fasor, Platter János utcák kereszteződésében, azaz az aluljáró Hunyadiváros felé eső oldalán végzik.

Június 18-án, pénteken délelőtt 9 órakor lezárják a Szolnoki út városból kivezető oldalának balra lekanyarodó, belső sávját. Itt a munkálatok vasárnap fejeződnek be, a lezárást ekkor szüntetik meg.

Hétfő reggeltől a munkálatok a Szolnoki út jobb oldali padkájában (a Szívós Kocsma vendéglátó egység előtt) folytatódnak majd. Forgalmi sávot nem zárnak le, de csekély akadályoztatás felmerülhet a munkagépek, tehergépkocsik be- és kiállásakor. A munkálatok június 25-én, pénteken zárulnak le ezen a szakaszon.

Ugyancsak ezen a héten – június 21-25. – a Béke fasoron a város irányába tartó oldalon, a Kandó Kálmán utcára, jobbra kanyarodó sávban lesz majd szegélyépítés. Itt is majd csak kis mértékben gátolják a forgalmat a munkagépek. A Duna Aszfalt Zrt. kéri a lakosság fokozott figyelmét a helyszíni közlekedés során.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában