galériával

2021.06.06. 18:42

A szerencsések Erdei Zsolttal is bokszolhattak Halason

A gyerekeké, a gasztronómiáé és a zenéé volt a főszerep az elmúlt két napban Kiskunhalason, ahol pénteken a Bethlen Gábor téren indult el az idei Food Truck szezon, szombaton pedig városi gyereknapot tartottak.

Pozsgai Ákos

Fotó:

Pénteken érkeztek meg a halasi főtérre a guruló büfékocsik, ezzel kezdetét vette a idei első Food Truck Show. A gasztro piacon az egészséges ételek, vegetáriánus fogások palettájának széles választékból válogathattak a vendégek. A guruló show Győrbe, Budapestre is ellátogat majd, és a Balaton körül is többször megfordul a nyáron.

Szombaton a gasztro showt gyereknappal bővítették, a főtéren a helyi művészeti csoportok és együttesek mellett, kalandpark várta a kicsiket és nagyokat a Halasi Média és Kultúra Kft. szervezésében.

A tömegben feltűnt „Madár” Erdei Zsolt egykori félnehézsúlyú és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnok, aki a Magyar Ökölvívó-szakszövetség korábbi elnöke is, és a Halasi Boksz Club meghívására érkezett a városba. A színpadon gyerekkori gyermeknapi élményeiről mesélt és arra biztatta a fiatalokat, hogy mozogjanak, sportoljanak rendszeresen. A vállalkozókedvű szerencsésebbek kisebb bokszmeccset is vívhattak Madárral, na persze csak imitálva az ütéseket, inkább útmutatást és ízelítőt kapva a profi ökölvívásból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában