táncoló talpak

2021.05.13. 09:37

A MÁV munkatársai is csatlakoztak a Jerusalema-kihíváshoz

A MÁV munkatársai is csatlakoztak a Jerusalema tánc már világszintűvé nőtt mozgalmához. A vasúttársaság a közösségi oldalán osztotta meg produkcióját.

baon.hu

A „Jerusalema dance” kihívás az életörömet és az összetartozást szimbolizálja szerte az egész világon. Ehhez a kihíváshoz csatlakoztak nemrég a MÁV munkatársai is – adta hírül a szoljon.hu. A vasúttársaság " target="_blank" rel="noopener noreferrer">közösségi oldalán az alábbi szöveggel tette közzé a videót:

„A MÁV-nál is hiszünk benne, hogy még a nehéz időkben is meg lehet találni a boldogságot, éppen ezért csatlakoztak kollégáink a Jerusalema tánckihíváshoz.”

Az örömtáncot számos Bács-Kiskun megyei csapat videóra vette már, egyre többen csatlakoznak a járványhelyzet miatt elterjedt kihíváshoz.

Az elmúlt napokban a megyéből többek között a mélykúti Szent Tamás Katolikus Általános Iskola tanulói, a Solti Mazsorett Egyesület, az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága, és a Bácsvíz Zrt. is közzétette saját Jerusalema-videóját.

A vasúttársaság videója:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában