Kalácsot vittek a bajai Covid-osztály dolgozóinak

A bajai képviselők húsvét alkalmából kalácsot vittek a Bajai Szent Rókus kórház Covid- és Intermedier osztály dolgozóinak.

Márton Anna

Húsvéti kalácsot vittek a kórház dolgozóinak, Kovács Csaba, Kámánné Dr Bari Bernadett, Vedelek Norbert, Balog Andrea sürgősségi szakápoló,

Fotó: Márton Anna

A Bajai Szent Rókus kórház Covid- és Intermedier osztály dolgozói részére húsvéti kalácsot vittek bajai képviselők: Kámánné dr. Bari Bernadett, Vedelek Norbert, a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat alelnöke és Kovács Csaba nagypéntek délután. Az elmúlt héten több óvodát is meglátogattak, ahová csokinyuszit vittek a gyerkőcöknek és az óvónőknek.

– Azokat az óvodákat látogattuk meg, amelyek a veszélyhelyzetre való tekintettel ügyeleti rendszerben gondoskodnak a rájuk bízott gyermekekről. Azoknak a szülőknek a gyerekeire vigyáznak, akik nem tudták megoldani a veszélyhelyzetben a gyermekek elhelyezését. Bajai óvodák közül két óvoda vállalt ügyeletet, a Petőfi Sándor utcai, illetve az Újvárosi óvoda, ezen túlmenően két egyházi fenntartású óvodába is ellátogattunk a Szent Balázs Katolikus Óvodába, valamint a Szent László Óvodába, ahol ugyancsak ügyeleti rendszerben vigyáztak a gyermekekre. Nagypénteken pedig húsvéti fonott kalácsot vittünk a Covid- és intermedier osztály egészségügyi dolgozók részére, hiszen az ő helytállásuk mindig is példaértékű, viszont a jelenlegi helyzetben erőn felül teljesítenek az egészségügyi dolgozók, és arra gondoltunk, hogy ebben az emberfeletti munkában a húsvéti készülődés picit háttérbe szorult. Egy apró figyelmességgel igyekszünk hozzájárulni, hogy mégis kerüljön fonott kalács az ünnepi asztalra – mondta el Kámánné dr. Bari Bernadett.

Balról: Kovács Csaba, Kámánné dr. Bari Bernadett és Vedelek Norbert
Fotó: Márton Anna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában