ünnep

2021.04.28. 12:07

Hamarosan felállítják a májusfát Ballószögön

Idén két májusfát is állítanak Ballószögön.

Sebestyén Hajnalka

Forrás: Arhív felvétel

Fotó: Sebestyén Hajnalka

Idén is felállítják Ballószögön a Közösségi Májusfát. Ezúttal kettőt is. Az egyik a falu határában, a település táblánál, a másik pedig a faluközpontban lesz.

A fák ágain a színes szalagok mellett a helyi lakosok alkotásait, szívekre írt jókívánságait helyezik el.

A saját készítésű szíveket és üzeneteket már fogadják a közösségszervező munkatársak, Nagy Gabriella, Gáspár Dávid és Jobbágyné Pintér Eszter. Három lehetőség van, a kész alkotásokat maguk helyezhetik el az érdeklődők a Faluház előtti május köszöntő kis kosárba. Aki igényli, kész szív alapokat kérhet a közösségszervezőktől. Harmadsorban e-mailen elküldhetik a jókívánság üzeneteiket, melyeket a kreatív munkatársak változatos díszítéssel megörökítenek egy-egy szívecskén.

A májusfák állítása mellett gyermekműsorral is készülnek a közösségszervezők. Május 1-én, szombaton 9 órától a májusfa állítás szokását megidéző online zenés programot tartanak a gyerekeknek. A Lóca Együttes videókoncertjét 9 órától tekinthetik meg a Faluház és Könyvtár, Ballószög Facebook-oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában