felülvizsgálat

2021.03.05. 08:05

Módosultak a megyei Nemzeti Adó- és Vámhivatal ellenőrzések időpontjai

Megváltoztatta a NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatóság a márciusban és áprilisban tervezett helyszíni ellenőrzések időpontjait.

baon.hu

Korábban már beszámoltunk arról, hogy NAV Bács-Kiskun Megyei Adó-és Vámigazgatóságának munkatársai hol és mikor fognak helyszíni ellenőrzéseket tartani, de időközben módosították a ellenőrzések időpontjait.

A NAV Bács-Kiskun Megyei Adó-és Vámigazgatóságának munkatársai márciusban az alábbi időpontokban és településeken terveznek helyszíni ellenőrzéseket:

  • március 1. és 7. között Kunszentmiklóson ellenőrzik a számla- és nyugtaadást, majd nyomon követik a bevételek alakulását a pénztárgépekben rögzített adatok alapján,
  • március 22-től a méteráru- és rövidáru-kereskedőket ellenőrzik a megye egész területén. A revizorok az alkalmazottak bejelentését, valamint az online pénztárgép használatának szabályszerűségét vizsgálják.
  • március 2. (kedd) Tompa, Csikéria, Kelebia,
  • március 24. (szerda) Kerekegyháza, Kunadacs, Kunbaracs.
  • A revizorok az alkalmazottak bejelentését, valamint az online pénztárgép használatának szabályszerűségét vizsgálják.

    Különösen azok az adózók számíthatnak ellenőrzésre, akiknél az online pénztárgépek bevételi adatai azt indokolják.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában