Kritikusra fordult Bányai Gábor képviselő állapota

A koronavírus-fertőzéssel kezelt országgyűlési képviselő állapota jelenleg olyan súlyos, kritikus, hogy továbbra is lélegeztetőgépen tartják – közölte a család a képviselő közösségi oldalán.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

Az 51 éves országgyűlési képviselő február 24-én került lélegeztetőgépre a koronavírus-fertőzés következtében, azóta altatásban tartják a Kiskunhalasi Mobil Járványkórházban.

– Édesapánk állapota a korábbi gyors javulást követően a hét elején negatív irányba fordult. Az állapota jelenleg súlyosan kritikus, továbbra is lélegeztetőgépen és altatásban tartják. A Kiskunhalasi Mobil Járványkórház kiváló orvosai és ápolói mindent megtesznek, hogy a súlyos állapotban lévő betegek életét megmentsék. Tudjuk, hogy Édesapánk is a legjobb kezekben van – írta közleményében a politikus családja, sokadszor mondva köszönetet az érte aggódókért.

– Az elmúlt hetekben rengeteg szeretetet, aggódást és imát kaptunk Önöktől, amelyet hálásan köszönünk. Kérünk Mindenkit, hogy ne adja fel a reményt, mert tudjuk, hogy Apa szervezete folyamatosan harcol a vírus ellen. Egyszer már gyógyulásnak indult, ezúttal is sikerülni fog! – áll a család közleményében.

A képviselő a kórházba kerülését követően a közösségi oldalán azt írta, hogy élete legnagyobb megpróbáltatását éli át, ennyire beteg még sosem volt. Bányai Gábor betegágyáról arra biztatta az embereket, hogy regisztráljanak a védőoltásra, oltassák be magukat, tartsák be az óvintézkedéseket.

Bányai Gábor, országgyűlési képviselő február 24-én került lélegeztetőgépre

– Nem lehet elégszer megköszönni, de ezúton is köszönjük a Kiskunhalasi Mobil Járványkórház orvosainak, ápolóinak a hihetetlen erőfeszítését, amit nap, mint nap tesznek a betegekért! Hálás szívvel gondolunk rájuk! Ne add fel Apa, várunk haza! Nagyon szeretünk! – írta a ma délutáni közleményben a Bányai Család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában