száguldozás

2021.03.22. 14:00

Már a harmadik korlátot helyezték ki fél éven belül a kecskeméti kiskörúton

Pótolták a Kecskeméti Városüzemeltetési Kft. munkatársai a Piaristák terén egy száguldozó autós által kidöntött korlátot. Télen egyszer egyébként ezt már meg kellett tenniük, akkor is a mostanihoz hasonló eset történt.

Hraskó István

Forrás: KVÜ

Harmadszor kellett legyártatni fél éven belül a korlátot a kecskeméti Piaristák terére, ott, ahol korábban gyalogátkelőhely volt. Mint a Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft-től megtudtuk, a Centrum áruház körüli felújítások során kihelyezett korlátot decemberben egyszer már kidöntötte egy autós, nemrég pedig – mint arról beszámoltunk – újra.

A rendőrség azt közölte, most egy szerelmi bánatában túl gyorsan hajtó autós sodródott ki jobbkormányos kocsijával. A 42 éves kecskeméti férfi a meghallgatásakor beismerte tettét a rendőröknek.

– Igaz, hogy éles a kanyar, de a megengedett sebességgel haladva biztonsággal bevehető – közölte a Városüzemeltetési Kft., hozzátéve: az Egészségügyi Központ előtt hiányzó korlátot is pótolták.

Közben Király József, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület önkormányzati képviselője közösségi oldalán posztolta, hogy a jelzőlámpák át lettek állítva folyamatos üzemmódra a kiskörúton. A levelére írt gyors intézkedésért köszönetet mondott a polgármesternek.

Fotó: KVÜ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában