Dominika / Kecskemét

2021.03.15. 20:16

Herczeg-Kis Bálint nyerte az idei Exatlon ezredik futamát

Az első héttől kezdve egyértelmű, hogy a 18 éves kecskeméti gimnazista, Herczeg-Kis Bálint remekül teljesít és akár a győzelemre is esélyes lehet. Megérdemelten tudhatja magáénak a TV2-n futó sport-reality idei ezredik futamának győzelmét.

Morva Daniella

Herczeg-Kis Bálint

Forrás: tv2.hu/exatlon/

Herczeg-Kis Bálint az Exatlon harmadik szériájának egyik legeredményesebb játékosa, a Kihívók állandó legjobb statisztikájával rendelkező versenyzője. Az elmúlt napokban azonban elmondása szerint – és a Bajnokok meglátása alapján – is mélyponton volt, többek között azért, mert a Kihívók másodszorra is elveszítették a szeretteikkel való kommunikáció lehetőségét. Bálint többször hangoztatta, mennyire hiányzik a családja, legfőképp a barátnője, és a lelkiállapotán nem segít, hogy december óta nem beszélhetett velük, ráadásul minden kék-párbajnál rá helyeződik a legfőbb felelősség, hiszen neki kell döntenie a párbajozó ellenfeléről.

Ez a hét azonban úgy tűnik, jól indul a Kihívóknak, legalábbis Herczeg-Kis Bálintnak biztosan, ugyanis a hétfői napon lezajlott az idei Exatlon ezredik futama, amelyet a fiatal gimnazista győzelemre tudott váltani.

Bár a versenynap még nem ért véget, Bálint reménykedik abban, hogy csapatával visszatérhetnek a villába. Ehhez olyannyira ragaszkodik, hogy indulás előtt megkérte csapattársait, kötözzék a villa kertjében álló fához. A többiek kapva kaptak az alkalmon, és természetesen első szóra bekapcsolódtak Bálint őrült ötletébe. A Kihívók így jó hangulatban, magabiztosan indultak el a versenypályára.

Friss: a Kihívóknak sikerült visszatérni a villába, és az előnyt is megszerezték. Bálint kedvelt fáján hajthatta álomra a fejét.

Borítóképünk korábbi felvétel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában