akadálymentesítés

2021.03.17. 06:55

Felújították Baján a Vasvári Pál utcai orvosi rendelőt

Kívül-belül megszépült a bajai Vasvári Pál utcai orvosi rendelő. Az Euró­pai Uniós és hazai támogatásból összesen 42 millió forintot költöttek a korsze­rűsítésre.

Rab Rita

Dr. Ábrahám György háziorvos szép környezetben fogadja betegeit

Forrás: Munkatársunktól

Új bútorzatot kapott a bajai, Vasvári Pál utcai orvosi rendelő, továbbá korszerű orvosi, illetve informatikai eszközökkel látták el. A mai járványhelyzetben különösen fontos, hogy érintésmentes fertőtlenítőkészülékekre is futotta az elnyert támogatásból.

A megszépült rendelő csinosítása, otthonossá tétele Bognár Marianna asszisztens keze munkája, aki a megnövekedett napi feladatok mellett is nagyon fontosnak tartja, hogy meleg, családias környezetben fogadják a betegeket.

Páciensből pedig van bőven, csaknem 2200 fő látogatja kisebb-nagyobb gyakorisággal a Vasvári Pál utcai rendelőt.

– Gondos munkát végeztek a kivitelezők. Nem kis feladat volt ez. Falakat kellett bontani, más lett a belső beosztás, nyílászárókat cseréltünk. A XXI. század kihívásainak megfelelően akadálymentesítettük a belépést, és mivel ez ma már elengedhetetlen, modern riasztó- és megfigyelőrendszert szereltettünk fel – mondta el Dr. Ábrahám György háziorvos, aki hozzátette: Euró­pai Uniós és hazai támogatásból összesen 42 millió forintot költöttek a korsze­rűsítésre.

Dr. Ábrahám György háziorvos szép környezetben fogadja betegeit
Fotó: Munkatársunktól

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában