Szabó Mihály: a lakosság mielőbb regisztráljon az oltásra

Szabó Mihály, Jakabszállás község szociális és egészségügyi bizottságának elnöke fontosnak tartja, hogy a lakosság mielőbb regisztráljon az oltásra.

Sebestyén Hajnalka

Szabó Mihály

Fotó: Sebestyén Hajnalka

Az oltás fontosságára hívja fel a figyelmet Szabó Mihály, Jakabszállás község szociális és egészségügyi bizottságának elnöke, az MLSZ Bács-Kiskun Megyei Társadalmi Elnökségének elnöke, valamint a Jakabszállás KSE elnöke.

Szabó Mihály

Fotó: Sebestyén Hajnalka

– Közel egy éve küzdünk, hogy milyen módon tudnánk megálljt parancsolni a járványnak. Kutatók, biológusok, az egészségügyben dolgozók a nap 24 órájában emberfeletti teljesítménnyel dolgoznak azon, hogy a koronavírus ne szedjen több áldozatot. Sokakkal beszélgetek e témában, és úgy vélem, ha nem működik a gazdaság, nincs bevétel, hitelekből nem lehet sokáig megélni. Minél előbb szeretnénk visszatérni a normál kerékvágásba, ehhez azonban szükséges az oltás. A szakemberek szerint az oltásnak nincs komoly szövődménye, éppen ezért nagyon fontosnak tartom, hogy a lakosság mielőbb regisztráljon az oltásra. A vakcina életeket menthet. Egy labdarúgásban dolgozó vezetőnek sír a lelke, amikor nézők nélkül játszódnak le mérkőzések, a gyermekfutballprogramok nem működnek, de vonatkozik ez más sportágakra, és az élet más területeire is, színházra, vendéglátásra. Vigyázzunk magunkra! – mondta Szabó Mihály.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában