Danyi Judit színésznő az oltástól remél változást

Danyi Judit, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház művésze él a koronavírus elleni védőoltás lehetőségével, ha az lehetséges lesz.

Bajáki Zsanett

Fotó: Szegvári Júlia

– Az egyik fő indok, hogy nagyon nehezen tűröm már ezt a helyzetet. Eleve nem vagyok egy türelmes ember, és most már nagyon hosszúra nyúlik a második hullám is. Három hónapja vagyunk bezárva és még nem tudjuk, hogy hol a vége. Minden olyan dolgot nehezen viselek, ami a szabadságomban korlátoz – mondta a színésznő.

– Én az oltástól remélem a változást, különösen, hogy rebesgetnek további járványhullámokat is. Ha viszont élünk a védettség lehetőségével, akkor szépen lassan lecsenghet a vírus, és az élet visszatérhet a normális kerékvágásba. A bemutatásra szánt előadásaink készen állnak és már nagyon várjuk, hogy a nézők is láthassák. Bennem egyáltalán nincs félelem az oltóanyaggal kapcsolatban – fogalmazott.

– Amikor felbukkant a vakcina híre, akkor én is várakozó állásponton voltam, gondoltam nézzük meg először, hogy milyen hatásai lehetnek. Egészen addig nem is regisztráltam, amíg megtudtam, hogy az nem jár együtt oltási kötelezettséggel. Az viszont, hogy bármikor meggondolhatom magam a beadatással kapcsolatban biztonságérzetet adott. Ettől függetlenül nem akarom magam meggondolni, mert azóta, hogy regisztráltunk, az egymástól független orvosszakértői vélemények mind azt állapították meg, hogy ez az oltás biztonságos. Sok közeli orvos barátom van a városban is, akik már átestek az oltáson és elmondták, hogy semmilyen tünetet nem észleltek. Számomra ez abszolút megnyugtató volt – hangsúlyozta Danyi Judit.

Fotó: Szegvári Júlia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában