GALÉRIÁVAL

2020.12.17. 14:38

Nyugdíjas pedagógusoknak vitt ajándékot Salacz László Kecskeméten

Dr. Salacz László, országgyűlési képviselő csütörtökön több helyre vitt adományt Kecskeméten.

Sebestyén Hajnalka

dr Salacz László képviselő az jándékok eljuttatásában segít a Lánchíd Utcai Iskola nyugdíjas pedagógusai számára. Helyszín: Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola

Fotó: BUS CSABA

Elsőként húsz darab ajándékcsomagot vitt a Lánchíd Utcai Iskolába, melyet az intézmény alapítványa a nyugdíjas pedagógusoknak ad majd át az ünnepek előtt. Mészáros Katalin tagintézmény-vezető nagy örömmel fogadta a gyümölcsöt és édességet tartalmazó csomagokat. Elmondta, az iskolában húsz éve hagyomány, hogy a nyugdíjas kollegákat karácsonykor megvendégelik. Idén ez elmarad, de legalább egy ajándékcsomaggal kedveskedhetnek neki. Az ajándék mellé a gyerekek által készített ünnepi lapokat is elhelyezik.

Salacz László hozzátette: pedagógus családból származik. Édesanyja, aki ma már nyugdíjas, mindig szívesen fogadja el régi iskolája meghívásait. Így jól tudja, mit is jelent a nyugdíjas kollegáknak visszatérni egykori munkahelyükre. Ezért is tartotta fontosnak, hogy ajándékkal segítse az iskola alapítványát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában