karácsonyi ünnepkör

2020.12.04. 20:16

Mikuláscsomagot ajándékoztak a rászorulóknak Baján

A karácsonyi ünnepkörben az Axiál Kft. már hosszú évek óta igyekszik megszépíteni a rászoruló gyerekek napjait, a cég idén is közel száz mikuláscsomagot ajándékozott a kicsiknek.

Márton Anna

Az intézményekbe néhány napja érkeztek az ajándékok

Fotó: Márton Anna

Az elmúlt években – egy ünnepség keretein belül – a bajai telephelyen látták vendégül a gyerkőcöket, de idén a vírushelyzet miatt ez másképp zajlott. A város három intézményébe érkeztek pár nappal ezelőtt az ajándékok, melyek kiosztásában dr. Zöld Lászlóné, az Egészséges Baja Városért Közalapítvány titkára is segített.

– Több mint 15 éves együttműködési megállapodásunk van az Axiál Kft.-vel, amelynek köszönhetően évről évre, közösen mikuláscsomagokat osztunk ki a hátrányos helyzetű gyermekeknek. Az előző években mindig jelen volt Harsányiné Gere Gyöngyi tulajdonos is, de idén a koronavírus-járvány miatt arra törekedtünk, hogy minél kevesebb legyen a személyes kontaktok száma – mondta el hírportálunknak Zöld Lászlóné.

Három helyre vitték ki az ajándékcsomagokat: a Cédrus Református Egyesített Szo­ciális Intézményhez tartozó FONI-székházba, a pedagógiai szakszolgálat Madách utcai székhelyére és a Bajai Egységes Gyógypedagógiai és Módszertani Intézmény iskolájába. A közel száz csomagot Umenhoffer Péter, az Axiál Kft. marketingigazgatója szállította ki. A kicsik vidám téli énekekkel fogadták az adományozókat.

Az intézményekbe néhány napja érkeztek az ajándékok
Fotó: Márton Anna

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában