elismerések

2020.11.12. 16:33

Szociális dolgozókat tüntettek ki Kiskunhalason

Rendhagyó módon adták át a szociális ágazatban dolgozóknak járó városi kitüntetéseket csütörtök délután a halasi városházán. A koronavírus-járvány miatt Fülöp Róbert polgármester hivatali dolgozószobájában, zárt körben, külön-külön fogadva az elismerésben részesülő szociális dolgozókat és adta át a részükre megítélt díjakat.

Pozsgai Ákos

Forrás: Kiskunhalasi Önkormányzat

A díjazottak nem egyszerre, hanem külön-külön, negyedóránként, egyesével érkeztek a városházára, a családtagok és munkatársak nélkül a díjat átvenni. A délután két órakor kezdődött átadási ceremóniák a koronavírus-járvány miatt bevezetett biztonsági előírások szigorú betartása mellett zajlottak.

Juhász Ildikó, a Halasi Kistérségi Többcélú Társulás Szociális Szolgáltató Központ ( HTKT SzSzK) Szilády Áron utcai idősek klubja vezetője
Fotó: Kiskunhalasi Önkormányzat

A halasi önkormányzat képviselő-testülete Kiskunhalas Város Szociális Ellátásáért Díjat adományozott a szociális ellátás ügyében végzett kiemelkedő és példamutató munkája elismeréséül.

Juhász Ildikó, a Halasi Kistérségi Többcélú Társulás Szociális Szolgáltató Központ ( HTKT SzSzK) Szilády Áron utcai idősek klubja vezetője, Szabó Tünde, a HTKT SzSzK szociális asszisztense, és Kovács Erika Erzsébet, a Bács-Kiskun Megyei „Bárka” Integrált Szociális Intézmény ápolónője részére.

Szabó Tünde, a HTKT SzSzK szociális asszisztense
Fotó: Kiskunhalasi Önkormányzat

Idén a Gép Károlyné Díjat Sári Sándorné, HTKT SzSzK munkatársa kapta a kistérségi polgármesterek legutóbbi kistérségi ülésén hozott döntése alapján.

Kovács Erika Erzsébet, a Bács-Kiskun Megyei „Bárka” Integrált Szociális Intézmény ápolónője

Fotó: Kiskunhalasi Önkormányzat

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában