tiszteletadás

2020.11.13. 19:29

Életfát ültettek a lakiteleki ovisok

Az idén született 43 gyermek tiszteletére ültettek életfát a napokban a Szivárvány Óvoda munkatársai és három, a csoportokat képviselő kisgyermek Lakitelken.

Vajda Piroska

Bár csak szűk körben, de megtartották a faültetést

Fotó: Vajda Piroska

Negyvenhárom gyermek született az elmúlt évben Lakiteleken. Tiszteletükre ültettek életfát a napokban a Szivárvány Óvoda munkatársai és három, a csoportokat képviselő kisgyermek – tájékoztatta hírportálunkat Madari Róbert, a település polgármestere.

A településvezető elmondta, a több évre visszatekintő és egyedülálló hagyományt a vírushelyzet miatt ezúttal csak szűk körben, a meghívott családok és kísérőprogramok nélkül lehetett megtartani, de a kedves szokás mind az óvodában, mind a településen betöltött értékéből és közvetített üzenetéből így sem veszített.

Idén huszonnégy kék és tizenkilenc piros szívecske került fel az óvoda előtt elültetett, virágos kőrisfára, mely a gyermek örök fejlődését, növekedését, valamint a folytonos megújulást szimbolizálja. Madari Róbert polgármester hangsúlyozta, minden kislánynak és kisfiúnak nagyon örülnek a településen, és remélik, hogy egész életükben elszakíthatatlan kötelék fűzi majd őket Laki­telekhez.

Bár csak szűk körben, de megtartották a faültetést

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában