GALÉRIÁVAL

2020.10.29. 14:50

Honvédelmi kitüntetést vehettek át a katonák Kiskunhalason

Szűk körű ünnepséget szervezett a halasi Tiszti Klubban a Kuruc Vitézek Nyugállományú Egyesület, Juhász József nyugállományú ezredes és Kiss István nyugállományú alezredes vehették át az Aranykor Kitüntető Cím különböző fokozatát az idősek Világnapja alkalmából.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

A koronavírus járvány miatt a Honvédelmi Minisztériumban is elmaradnak a központi díjátadó ünnepségek, ezért a Benkő Tibor honvédelmi miniszter által adományozott kitüntető címeket Gáldonyi Sándor százados, a Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnoksága kecskeméti irodájának megbízott vezetője hozta el és adta át. A családias összejövetelen a két egyesületi tag a vezetőség és a házastársaik körében vehették át a miniszteri elismerést.

„A társadalmi szervezetek és a nyugállományúak egyesületi javaslatára a HM Társadalmi Véleményező Munkacsoport támogatásával, a nyugállományúak szervezetei, valamint a honvédelem ügye érdekében huzamos időn át végzett áldozatos munkájuk elismeréseként az Idősek Világnapja alkalmából” az Aranykor Kitüntető Cím bronz fokozatát vehette át Juhász József Gábor nyugállományú ezredes, az Aranykor Kitüntető Cím ezüst fokozatát Kiss István nyugállományú alezredes. Az ünnepségen az elismerésben részesülőknek gratulált Romvári frigyes nyugállományú ezredes, a Kuruc Vitézek Nyugállományú Egyesület elnöke is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában