programajánló

2020.09.03. 07:46

Szüreti napokat tartanak Kiskőrösön

Nagyon sok szüreti rendezvény marad el a koronavírus-járvány miatt. Kiskőrösön a hétvégén megtartják a rendezvényeket, igaz, a program jóval szerényebb lesz, mint a korábbi években.

Barta Zsolt

Szombaton a főtéren 10 órakor a Langaléta Gara­bon­ciá­sok műsora látható. Ugyanekkor nyílik a Borutca a katolikus templom melletti téren. Délben jó ebédhez szól a nóta Markó Nani­val és Kot­hencz Lalival, a Muzsika TV és a Zenebutik énekesével a nagyszínpadon. Majd 13 órakor folklórgála lesz a nagyszínpadon. Ezt követi a G-FLOW Tánciskola bemutatója a nagyszínpadon. A mazsorett­parádé 15 órakor kezdődik a főtéren. A szüreti mulatság ünnepélyes megnyitója a nagy­színpadon 16 órakor kezdődik, melyen köszöntőt mond Domonyi László polgármester.

Ezt követően, 17 órakor Kunhegyesi 50 címmel kiállítás­megnyitót tartanak a művelődési központ kamaratermében és emeleti aulájában. A tárlatot Babucsikné Zeikfalvy Anna grafikusművész nyitja meg. Egy újabb tárlat nyílik 18 órakor: Kőrösi Tamás a Tizedik című kiállítását a Pátria Klubban láthatják az érdeklők. Ugyanebben az időpontban szentmisével egybekötött grafikai kiállítás látható a katolikus templomban. A nagyszínpadon 18.30-tól Music Story-koncert várja az érdeklődőket. A Fröccs bisztróban táncházat tartanak a Szivárvány Néptáncegyüttessel 19 órakor, majd 20.30-tól utcabál veszi kezdetét Gmoser Bandival, Markó Nanival és Kothencz Lalival. Azokat, akik nem fáradtak el, 22.30-tól éjfélig retró buli várja.

Vasárnap 10.45-től a Répa­retek­mogyoró Duó interaktív gyermekműsorát láthatja a közönség a nagyszínpadon. Délután 13.30-tól a Nincs Ott Semmi zenekar koncertezik a nagyszínpadon. A Kiskőrös Város Bora elismerések átadására 15 órakor kerül sor, majd 15.30-tól a Szürkeverebek Jazzbandája ad koncertet. A hétvége lezárásaként 18 órakor fellép a Szilveszter Társulat a Család ellen nincs orvosság című színházi előadásával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában