beruházás

2020.09.30. 17:36

Padokat is tettek az új térre Kalocsán

Hosszú évekig állt leromlott állapotban a Bátyai út és a Meszesi út kereszteződésének közelében, rögtön a főút mellett az a terület, ahol korábban zöldségárusító üzlet működött. A régen felszámolt vállalkozás után romok, megsüllyedt betontömbök maradtak, de az elmúlt hetekben végre sikerült felszámolni, majd a helyén pados-virágládás pihenőövezetet kialakítani.

Gábor János

– Biztosan sok helyi emlékszik még a Bátyai úti zöldséges fabódéra, aminek már jó ideje nem volt funkciója, és esztétikailag csak zsúfoltabb volt tőle a környék. A csúnya betonozott területet felszámoltuk, hogy zöldterület vegye át a helyét – mondta el a városrész önkormányzati képviselője. Pécsi Vivien hozzáfűzte: a Kalocsai Vagyonhasznosítási és Könyvvezető Nonprofit Kft. segítségét kérte a térrendezéshez.

A félkörívben térkövezett park végül három új padot, virágládákat, közterületi szemetest kapott, és kaviccsal, kertészeti munkákkal rendezték a környezetét is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában