látogatási tilalom

2020.09.14. 17:28

Így lehet beküldeni csomagot a megyei kórházba

A megyei kórház közölte, a 7 és 10 óra között leadott csomagok még aznap felkerülnek az adott betegellátó osztályra, a 10 óra után beérkezőket viszont már csak másnap viszik fel.

Hraskó István

Az onkoradiológiai központba, és az „A” épületbe érkezett betegeket továbbra is a Nyíri úti főbejáraton keresztül tudják beengedni

Fotó: Bús Csaba

A teljeskörű látogatási tilalom alatt a csomagot lezárva, a beteg adataival ellátva (név, osztály, kórterem) a Nyíri úti főbejárat portáján napközben lehet leadni. Amennyiben a beteg adatai nem szerepelnek, illetve hiányos, akkor nem lehet ott hagyni a portán – tudtuk meg a kecskeméti kórháztól.

Az intézmény kéri, hogy csak a legszükségesebb ruházati, tisztálkodási és használati eszközöket tartalmazza a csomag, romlandó áru, élelmiszert folyadék lehetőleg ne legyen benne. Egyedi gyógyszert, táplálék kiegészítőt, vitamint viszont be lehet küldeni a betegnek.

Arra is felhívták a figyelmet, hogy a csomag átvételekor és átadáskor nem készül írásos elismervény, a csomag sérüléséért, elvesztéséért, az abban elhelyezett értéktárgyakért, készpénzért a kórház felelősséget nem vállal.

A Honvédkórházban működő osztályok esetében kedden és pénteken 10-11 óra között a biztonsági szolgálatnak lehet leadni a behozott csomagokat, ugyanezekkel a feltételekkel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában