áramszünetek

2020.08.11. 12:02

Az NKM ügyfelek igénye alapján építi a hálózatot Kecskeméten

Az NKM Áramhálózati Kft. szerkesztőségünkhöz is eljuttatott közleményében arról tájékoztat, hogy Kecskeméten, az ügyfelek igénye alapján több helyszínen végeznek hálózatbővítést augusztusban.

baon.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

Ezzel egy időben az üzemzavarok megakadályozása érdekében gallyazás zajlik a városban. Annak érdekében, hogy az energiahálózatok működése hosszú távon zavartalan és biztonságos maradhasson folyamatos felülvizsgálat és karbantartás szükséges.

A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása. A munkák idején időszakos áramszünet lesz augusztusban Kecskeméten több utcában. Az NKM Áramhálózati Kft. munkatársai minden esetben igyekeznek az áramszünetek időtartamát a lehető legminimálisabb mértékre csökkenteni azért, hogy az ügyfelek a legkevesebbet érezzék a munkavégzésből. Ahol lehetőség van rá, az NKM Áramhálózati Kft. szakemberei aggregátorral, vagy feszültség alatti munkavégzéssel biztosítják, hogy a beavatkozások idején is folyamatos legyen az áramszolgáltatás.

A tervezett áramszünetek pontos idejéről és az érintett utcákról a https://www.nkmenergia.hu/aram/aramszunet oldalon tájékozódhatnak.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában