rendkívüli ülés

2020.07.11. 15:19

Később döntenek a bajai BeerBQ helyszínéről

Rendkívüli ülést tartott a bajai képviselő-testülete csütörtökön, ahol hosszas vita közepette tárgyaltak az önkormányzat idei rendezvénytervéről.

Márton Anna

Szó volt a BeerBQ – Bajai Kézműves Sör- és Streetfood Fesztivál lehetséges helyszínéről is. A város vezetése a Szentháromság teret és az Eötvös utcát javasolta helyszínként, ezt a szervezők szakmai okokból nem tartották megfelelőnek, ragaszkodtak a Tóth Kálmán téri helyszínhez. Nyirati Klára polgármester elmondta: itt ősszel elindul a templom tetejének felújítása, emiatt úgy látja, nem lenne szép és biztonságos ez a helyszín. Éberfy István a szervezők nevében elmondta, hogy a Tóth Kálmán tér a fesztivál identitásának alapvető eleme, elválaszthatatlan része, mindenki ott számít rá. Széll Péter alpolgármester javaslata alapján végül az a döntés született, hogy egy későbbi időpontban szakmai egyeztetésen döntsenek a helyszínről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában