NKM Áramhálózati Kft.

2020.06.03. 10:15

Áramszünetek várhatók Halason és Kecskeméten

Az NKM Áramhálózati Kft. júniusban is végez munkálatokat Kecskeméten és Kiskunhalason.

baon.hu

Az NKM Áramhálózati Kft. alapvető feladata a folyamatos áramellátás biztosítása a szolgáltatási területén a jelenlegi helyzetben is. Annak érdekében, hogy az energiahálózatok működése hosszabb távon zavartalan és biztonságos maradhasson folyamatos felülvizsgálat és megfelelő biztonsági intézkedések mellett végzik a szakemberek a szükséges fejlesztési és karbantartási munkákat.

Kecskeméten az ügyfelek igénye alapján végez bővítést a kis- és középfeszültségű hálózaton júniusban az NKM Áramhálózati Kft. Emellett a középfeszültségű villamoshálózat egyes szakaszain rekonstrukciós munkák is lesznek.

Kiskunhalason a 120kV-os távvezetéken végeznek munkát az NKM Áramhálózati Kft. munkatársai.

A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása. A munkák idején időszakos áramszünet lesz júniusban Kecskeméten és Kiskunhalason több utcában. Az NKM Áramhálózati Kft. munkatársai minden esetben igyekeznek az áramszünetek időtartamát a lehető legminimálisabb mértékre csökkenteni azért, hogy az ügyfelek a legkevesebbet érezzék a munkavégzésből. Ahol lehetőség van rá, az NKM Áramhálózati Kft. szakemberei aggregátorral, vagy feszültség alatti munkavégzéssel biztosítják, hogy a beavatkozások idején is folyamatos legyen az áramszolgáltatás.

A tervezett áramszünetek pontos idejéről és az érintett utcákról ügyfeleink a https://www.nkmenergia.hu/aram/aramszunet oldalon tájékozódhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában