önkéntesek

2020.06.23. 10:41

A közösségért dolgoztak Ordason

Közösségi munkát szerveztek a képviselők az elmúlt hétvégén Ordason. Egy pici faluban, ahol egyre kevesebb a közmunkás, mindig van tennivaló. A nap fő célja a játszótér eszközeinek felújítása, kerítésépítés, a homokozó felfrissítése, de jutott idő a tájház szabadtéri kemencéje körüli takarításra és néhány pad és asztal felújítására is a Duna-parti tűzrakó helyeknél.

Zsigmond Enikő

Gyerekek is kivették a részüket a munkából

Forrás: PN

Fotó: Zsigmond Enikő

A nap folyamán közel harminc ember kapcsolódott be a munkába. Mint azt Szabó Zsolt polgármester mondta, nagyon jó érzés volt megtapasztalni, hogy ennyien hajlandók energiájukat, idejük áldozni a közösségért. Volt, aki gyermekeit is magával vitte, akik nagyon jól érezték magukat.

A tervek szerint folytatás következik, jövő hónap elején a Duna-partra szerveznek hasonló közösségi munkát, hogy a július végén tartandó hagyományos, szalonnasütéssel egybekötött tárogatóestre a parton is megújult környezet várja a programra érkezőket.

Gyerekek is kivették a részüket a munkából
Fotó: Zsigmond Enikő / PN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában