nincs válasz

2020.05.18. 12:46

Nem ismert a bajai ingatlan hasznosítási terve

Nem tűnik gazdátlannak, de nem tudni, mi a szándéka az egykori vízügyi laborral az ingatlan jelenlegi tulajdonosának.

Kubatovics Tamás

Az épület környezete gondozott

Forrás: Petőfi Népe

Gondozott formát mutat a telek növényzete, a hosszú évek óta üresen álló épület sem teljesen elhagyatott. A jó fekvésű ingatlant a városközpont közlekedési és forgalmi rendjének átalakítása kapcsán sokan úgy emlegették, mint egyfajta tartalék területet, aminek hasznosítása segíthet a problémák megoldásában. Csakhogy az ingatlan nem a városé és nem is állami tulajdon.

A Péter-Pál utcai ingatlant a Sugó-Gabona Kft. vásárolta meg 2018 áprilisában, elektronikus árverés útján 145 millió forintért jutott hozzá a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. által értékesített irodaházhoz. A gabonafélék és ipari növények kereskedelmével foglalkozó integrátornál a közelmúltban levélben érdeklődtünk. Szerettük volna megtudni az ingatlannal kapcsolatos terveiket, a hasznosításával kapcsolatos lehetőségeket, azok várható ütemezését. Az elmúlt több mint másfél hónap alatt azonban semmilyen válasz nem érkezett szerkesztőségünkhöz. Időközben annyit sikerült megtudnunk, hogy az ingatlan változatlanul a Kft. tulajdonában van, tavaly ősszel 160 millió forint jelzáloggal terhelték meg.

Az épület környezete gondozott
Fotó: Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában