Modern Falu Program

2020.05.23. 14:01

Járdát építenének Kunbaracson

A település főutcájának járdáját szeretné megújítani a kunbaracsi önkormányzat. A beruházás költségeinek egy részét a Modern Falu Program pályázatán elnyerhető támogatásból kívánják fedezni.

Gulyás Sándor

– Terveink szerint a község főutcáján, a Kossuth Lajos utca négyszáz méteres szakaszán új térkőburkolat kerül elhelyezésre a gyalogos közlekedés számára. A több mint 1,2 méter széles járda anyagának beszerzését a Modern Falu Program pályázatán elnyerhető csaknem ötmillió forintból szeretnénk megvásárolni, a kivitelezést részben lakossági összefogással fogjuk megvalósítani. Az építéshez szükséges terveket elkészíttettük, melynek engedélyeztetési eljárása és a vagyonkezelői hozzájárulás is folyamatban van – mondta el szerkesztőségünknek Hegedűs Lászlóné alpolgármester.

– Kis település lévén a fejlesztések túlnyomó többségét pályázatok segítségével tudjuk csak megvalósítani, ezért kiemelt figyelemmel kísérjük a település számára kedvező új kiírásokat, lehetőségeket – tette hozzá Hegedűs Lászlóné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában