Változik a halasi kórházba történő belépés rendje

Megváltozott a belépés eljárásrendje a kialakult egészségügyi veszélyhelyzet miatt a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban – tájékoztatták az egészségügyi dolgozókat és a lakosságot az intézmény Facebook-oldalán.

Mester-Horváth Nikolett

A magánjellegű csomag fogadására hétfő reggel 8 órától visszavonásig nincs lehetőség

Fotó: Pozsgai Ákos

Vasárnaptól minden kórházi dolgozó, valamint beteg csak és kizárólag a főbejáraton keresztül léphet be az épületbe, miután megvizsgálták a hét elején felállított konténer-ellenőrzőponton, ahol mindenki számára kötelező a kézfertőtlenítés és steril maszk felvétele.

A magánjellegű csomag fogadására hétfő reggel 8 órától visszavonásig nincs lehetőség
Fotó: Pozsgai Ákos

A dolgozóknak a kiadott maszkokat a bent tartózkodásuk alatt úgy kell viselniük, hogy az tökéletesen fedje az orrlyukakat és a szájat is. A maszkot kizárólag az étkezés és ivás idejére vehetik le, az e tevékenységekre kijelölt szociális helyiségekben. Mielőtt a maszkot a levételt követően újra visszahelyezik, az arcot alkoholos fertőtlenítő szerrel kell fertőtleníteni. A maszkok előírás szerinti viselését a rendészet a videokamerás megfigyelő rendszer útján és személyesen is ellenőrzi.

Minden gépjárművet a kórház strand felőli parkolójában lehet elhelyezni. A Magyar utcai gazdasági bejáraton tilos behajtani. A kerékpárok ellenőrzés után áttolhatóak a hátsó kerékpár tárolóba, a konténer mellett. Egyéb járműveket kint kell elhelyezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában