Tapssal és énekkel fejezték ki tiszteletüket a megye több pontján

A megye több pontján is percekig tartó ovációval fejezték ki az emberek tiszteletüket azok iránt, akik a jelenlegi járványügyi-helyzet ellenére is kénytelenek munkába menni.

baon.hu

Kecskeméten és Kiskunfélegyházán is percekig tartó ovációval fejezték ki az emberek tiszteletüket azok iránt, akik a jelenlegi járványügyi-helyzet ellenére is kénytelenek munkába menni, hiszen hivatásuk formája nem engedi meg az otthoni munkavégzést. Olvasóink több videót is beküldtek hozzánk a szerda esti eseményekről, melyeket a facebookon is nyomon lehet követni. Kiskunfélegyházán például, a Petőfi lakótelepen élők, minden este 20:00-kor tapssal, világító fényekkel fejezik ki támogatásukat azok felé, akik nem tehetik meg, hogy otthon maradjanak.

Március 27-én, Kiskunfélegyházán, a Petőfi lakótelepen tapssal és zenei aláfestéssel tisztelegtek az ott élők mindenki előtt, aki helyt áll ezekben a nehéz időkben:

[video width="640" height="368" mp4="https://www.baon.hu/wp-content/uploads/2020/03/felegyhaza0327penteklakotelep.mp4"][/video]

(Varga Gábor Szilárd felvétele)

Az alábbi felvétel Baján készült március 27-én este:

[embed]]

(A felvételt Demeterné Schön Helgától kaptuk)

Március 30-án a kecskeméti Pákozdi csata lakói is fültanúi lehettek a dolozókért szóló zenének:

Kecskeméten a Batthyány utcán is énekeltek a lakók:

A Széchenyivárosban pedig ezt láthatták és hallhatták a közelben lakók:

(Hamar György felvétele)

A Kristály téren sem maradt el a köszönetnyilvánítás:

A Klauzál téren minden este hallható a taps és a zene:

[video width="640" height="368" mp4="https://www.baon.hu/wp-content/uploads/2020/03/klauzalter.mp4"][/video]

Halason is zúgott a taps az egészségügyi dolgozókért:

A Facebookon egy nagyobb esemény is szerveződik március 28-án 20 órára a Taps az egészségügyi dolgozókért és minden szolgálatban levőért! néven. Mint írták:

„Fejezzük ki hálánkat egy méltó „performance-el” az egészségügyi dolgozókért és minden első vonalban dolgozó emberért, aki nap mint nap azon dolgozik, hogy ne álljon meg az élet! Köszönjük! Maradj otthon és csak nyisd ki az ablakod. Tapsoljunk egyszerre Kecskemét!!!”

Újabb videó érkezett hozzánk március 26-án este:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában