maradj velem otthon

2020.03.21. 09:19

Kecskemétiek is szerepelnek a Fatal Error legújabb klipjében

Megjelent a Fatal Error zenekar új dala Maradj Velem Otthon címmel, melyet a koronavírus okozta otthonmaradási kényszer ihletett. A klipben kecskemétiek is szerepet kaptak.

baon.hu

A zenekar egy közösségi klipet hozott létre a Fatal Error Family tagjaival, amely főként rajongókból áll, és naprakész hírekkel látja el őket a zenekarról. A csoport tagjaival együtt mutatják meg a klipben, hogy mivel ütik el az idejüket otthon, a négy fal között, a karantén ideje alatt, emellett pedig szeretnék felhívni a figyelmet az otthon maradás szükségességére.

A Fatal Error Family tagjai között bőven szerepenek kecskemétiek is, akik ezáltal szerepet kaptak a Maradj Velem Otthon című klipben.

A dalról Rimóczi Zsolt, a zenekar frontembere nyilatkozott: „Házibuli, home office, heverészés, avagy mit kezdjünk magunkkal otthon, ha kötelező szobafogságra vagyunk ítélve. Erről szól a Maradj Velem Otthon című dalunk, ami jelenleg sok ember életében most egy állandósult élethelyzet. A számot teljes egészében itthon vettük fel, és próbáltuk kihozni a maximumot a rendelkezésre álló cuccainkból.”

A jelenlegi helyzetben mindennél fontosabb az összetartás, hogy együtt tudjuk átvészelni ezt a nehéz időszakot. Ezt próbálja megértetni a zenekar az új dallal, ami egyben felhívás is arra, hogy aki csak teheti, tényleg maradjon otthon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában