koronavírus

2020.03.13. 14:44

Így lehet csomagokat beküldeni a kecskeméti megyei kórházba

A koronavírus miatt elrendelt teljeskörű látogatási tilalom idején is juttathatunk be a kórházba hasznos dolgokat és élelmiszereket szeretteinknek.

Hraskó István

A kecskeméti megyei kórház tájékoztatása szerint a teljeskörű látogatási tilalom alatt beküldött csomag tartalmazhat általános ruházati, tisztálkodási és használati eszközöket, illetve tartós élelmiszert, romlandó árukat azonban nem. Lehet tenni a csomagba egyedi gyógyszert, táplálékkiegészítőt, vitamint.

A kecskeméti telephelyen a csomagot lezárva a beteg adataival ellátva (név, osztály, kórterem) a Nyíri úti főbejárat portáján napközben lehet leadni 7-től 10 óráig, a csomag még aznap felkerül a betegellátó osztályra.

– A csomag elvesztéséért, az abban elhelyezett értéktárgyakért, készpénzért felelősséget nem tudunk vállalni, lehetőség szerint ezt a csomag ne tartalmazzon. A csomag átvételekor átvételi elismervényt nem adunk – közölte a kórház.

A Honvéd Kórházban működő osztályok esetében keddi és pénteki napon 10-11 óra között a biztonsági szolgálatnak lehet leadni a behozott csomagokat az említett feltételekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában