pályázat

2020.02.29. 07:00

Sportparkot avattak Szalkszentmártonon

Kültéri sportpark szolgálja februártól a szalkszentmártoniak egészségét, a szabadidő testet-lelket karbantartó hasznos eltöltését.

Gulyás Sándor

A fiatalok kitörő örömmel fogadták a kültéri sportlétesítményt

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Gulyás Sándor

A község önkormányzata az elsők között élt a kormány Egészség sportpark programjának lehetőségével, és nyújtotta be pályázatát, hogy a településen élő valamennyi korosztály aktívan tölthesse el szabadidejét egy igényes kültéri létesítményben, a sporteszközök használatának köszönhetően pedig javulhasson a lakosság egészségi állapota.

A pályázat sikeresnek bizonyult, a mintegy kilencven négyzetméteres alapterületű létesítményt a Kossuth Lajos utcában, a régi játszótér helyén alakították ki a szakemberek. Szalkszentmártonban az úgynevezett C típusú, tetővel rendelkező, gumi talajburkolattal ellátott sportparkba nyolc eszközt telepítettek. A sportpark elsősorban a felnőttek számára készült, de szülői felügyelet mellett a gyermekek is használhatják a sporteszközöket.

A fiatalok kitörő örömmel fogadták a kültéri sportlétesítményt
Fotó: Gulyás Sándor / Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában