kecskemét

2020.02.23. 07:00

Nemzetközi minősítő versenyen indult el a TST

A TST Dance Club tehetségei újabb sikereket könyvelhettek el. A napokban rendezték meg Kiskunfélegyházán a II. Dance Universum nemzetközi minősítő táncversenyt, melyen a 15 éve működő tánciskola több csapata is indult. Váczi Niki vezető koreográfus, a tánciskola vezetője örömmel adott számot a megmérettetésről.

Sebestyén Hajnalka

A TST tánciskola táncórái már zajlanak, de egyelőre mindenki maszkot visel

Forrás: Petőfi Népe

– Nagyon büszke vagyok minden tanítványomra, ismét odatették magukat, és a maximumot hozták ki magukból e rangos versenyen. A legtöbb csapatomnak ez volt az első megméretése, de ez a teljesítményükön egyáltalán nem érződött. Akkora energiával és lendülettel álltak ki a fiatalok a színpadra, hogy senki nem gondolta, még kissé rutintalanok a versenyszereplés tekintetében – jegyezte meg Váczi Niki.

A II. Dance Universum nemzetközi minősítő táncverseny komoly rangot képvisel a hazánkban megrendezett megméretések között. A TST-sek nagyon erős mezőnyben bizonyították tehetségüket. Három ország több mint ezer táncosával mérték össze felkészültségüket.

– A rendezvényen hihetetlenül jó hangulatban versenyezhettünk, és kiváló zsűri értékelte a táncokat, koreográfiákat. A TST Manó csapat ezüst-, a TST Kid’s bronz-, a TST Jakabszállás ezüst-, a TST Junior kezdő ezüst-, a TST Junior haladó ezüst-, a TST Race Formation pedig aranyérmet szerzett. Szeretném még kiemelni, hogy az idei versenyen már Korpácsi Hanna kiváló táncosom koreográfiái is bemutatkoztak, nagy sikerrel – tette hozzá.

A TST-sek ezen a versenyen is kihozták magukból a maximumot
Fotó: Petőfi Népe

A TST-táncosok minden héten keményen edzenek. A versenysikerek után sincs leállás, hiszen hamarosan újabb versenyen indulnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában