Bács-Kiskun

2020.01.31. 10:52

Nekik kedvezett a szerencse játékunkon

A 2019-es mozaikkereső játék megyei napilaponkénti sorsolása közjegyző és a Szerencsejáték Felügyelet kollégái ellenőrzése mellett megtörtént a Kiadó veszprémi telephelyén.

baon.hu

A játék megyei napilaponkénti sorsolása a Kiadó veszprémi telephelyén történt

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Pesthy Márton

A 35 millió forint összdíjazású nyereményjátékban a következő napilapok előfizetői vehettek részt: Napló, Fejér Megyei Hírlap, Vas Népe, Zalai Hírlap, Dunaújvárosi Hírlap, Új Dunántúli Napló, Tolnai Népújság, Somogyi Hírlap, Nógrád Megyei Hírlap, Petőfi Népe, Új Néplap, Békés Megyei Hírlap, Heves Megyei Hírlap, 24 óra, Hajdú-Bihari Napló, Kelet-Magyarország, Észak-Magyarország, Délmagyarország, Kisalföld. A játékban csak azok a játékosok nyerhettek, akiknek érvényes előfizetésük volt, valamint a decemberben megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul felragasztották a játékszelvényre és kitöltve azt beküldték a megyei napilap szerkesztőségének címére.

Játékunkra rekord mennyiségű levél érkezett, összesen 103 725 darab, ebből a Petőfi Népéhez 3120 darab. Január 29-én megyei napilaponként a következő ajándékokat sorsoltuk ki, a Petőfi Népe nyerteseinek ezúttal is gratulálunk! Az 1 000 000 forint értékű Edenred kártyát nyerte: Sikala Józsefné, Tiszakécske. A laptopot nyerte: Bálind Istvánné, Kecskemét. A robotporszívót nyerte: Füredi Ferenc, Császártöltés. A wellnesspihenést nyerte: Perlaki Lászlóné, Kecskemét. A robotgépet nyerte: Varga Imre, Fülöpszállás.

A szerencséseket telefonon értesítjük, a nyereményeket személyesen tudják majd átvenni a szerkesztőségünkben. Akiknek most nem volt szerencséjük, még ne csüggedjenek, hiszen a mai sorsoláson még gazdára vár a 3 darab Toyota Yaris személygépkocsi.

A játék megyei napilaponkénti sorsolása a Kiadó veszprémi telephelyén történt
Fotó: Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában