frissítve

2019.12.06. 08:24

Újabb „kipakolós” felvételt készítettek a pilóták

Karácsonyváró Tetris Challenge-fotót jelentetett meg Facebook-oldalán a MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis.

baon.hu

Forrás: Facebook

Péntek reggel karácsonyi ihletésű felvételt publikált Facebook-oldalán a MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis. Annyit sikerült megtudnunk a bejegyzésről, hogy a felvétel Pápán készült, nem Kecskeméten, és egy Airbus A319 utasszállító repülőgép körül alkották meg ezt a látványt.

A kecskeméti repülőbázis már korábban is készített egy Tetris Challenge-fotót, akkor az An26-ost, legénységét és felszereléseit mutatták be. Akkor a MH Bakony Harckiképző Központ, Gyakorlat és Rendezvény Dokumentáló Csoportja hívta ki őket, a kecskeméti alakulat pedig a pápai bázisrepülőtérnek küldött kihívást.

Ezt megelőzően, szeptember végén készítettek egy Tetris Challenge-fotót a Pápán állomásozó kecskeméti Gripenek pilotái és műszaki személyzete.

Legutóbb megyei vonatkozású, nem repülős témájú Tetris Challenge-kihívásról december 3-án számoltunk be. Akkor a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. mutatott be egy 11 sportágat ábrázoló fotót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában