KÖSZ, Hankook!

2019.12.26. 10:52

Öltözőszekrényeket kaptak a szabadszállási mentők

Új öltözőszekrényekkel gazdagodtak karácsony előtt néhány nappal a szabadszállási mentőállomás dolgozói a Hankook Értékteremtő Dolgozói Önkéntes Programnak köszönhetően.

Gulyás Sándor

Fotó: Gulyás Sándor

A gumiabroncsgyártó vállalat idén, immár nyolcadik alkalommal hirdette meg a közösségi aktivitásokat támogató programját, amely része a KÖSZ, Hankook! (Közösségi Összefogás a Szebbért) kezdeményezésnek. A cég az egészséges életmódra és felelős mobilitásra ösztönző aktivitásokkal, abroncsadományozással és oktatási intézmények támogatásával segíti a helyi és regionális közösségeket. A kezdetekhez képest a program mostanra mind a résztvevő önkéntesek, mind a megvalósult projektek számát tekintve kinőtte magát, egyre többen csatlakoznak hozzá.

A szabadszállási mentőállomás dolgozóinak részére készítettek öltözőszekrényeket és tároló polcot, amivel komfortosabbá tehetik a mindennapjaikat. Az ajándék tárolókat Szakál Árpád, a cég dolgozója adta át Riczu Norbetnek, a mentőállomás vezetőjének. A felajánlás előreláthatólag egy hosszútávú együttműködés kezdete, és a következő években további fejlesztésekre kerül sor a szabadszállási mentőknél.

A program nem számít újdonságnak Szabadszálláson. Az előző három évben a helyi Petőfi Sándor Általános Iskolában lévő öltözőszekrényeket újították fel, valamint a nevelői szobában egy teljesen új szekrénysort építettek ki az önkéntes segítő program keretében. A megvalósításban a cég munkatársai és helyi önkéntesek együtt vesznek részt.

Negyvennégy projekt valósult meg 2019-ben

Idén a Hankook, a Dolgozói Önkéntes Program, a KÖSZ, Hankook! (Közösségi Összefogás a Szebbért) kezdeményezés keretében, a vállalat dolgozóinak javaslatai alapján, önkéntesek bevonásával és a Hankook támogatásával helyi intézményeket és közösségi tereket újítanának fel. A környezetszépítő akcióban több mint 70 Hankook munkatárs és közel 200 külsős segítő vett részt. Fáradhatatlan munkájuknak köszönhetően Bács-Kiskun, Fejér, Tolna és Pest megye 15 településén összesen 44 projektet adtak át.

Fotó: Gulyás Sándor

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában