Kecskemét

2019.11.22. 20:00

Zalán is ajándékra váltotta mosolyát

A Gyermekmosoly játékunk internetes fordulóján mindkét kategóriában – 0-3 éves, 4-7 éves – az első három helyezett kisgyermeket megajándékoztuk.

Sebestyén Hajnalka

Zalán és édesanyja tegnap szerkesztőségünkben vette át Libri könyvnyereményét

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Bús Csaba

Szerdán vette át gyermekkönyvekből álló nyereményét a kecskeméti Juhász Zalán Gábor és anyukája, Kóródi Andrea. Zalán a 4-7 éves kategória 3. helyezettje lett.

– Nagyon boldogak vagyunk, hogy Zalán mosolyával ilyen sok szavazatot elnyert – mesélte a tanárnőként dolgozó édesanya. – A célunk elsősorban az volt, hogy a fényképét viszontláthassuk az újságban, melyet emlékként elteszünk. Tavaly is így tettünk. A Facebook-profilomban csak egyszer vagy kétszer tettem közzé a szavazást, így mi magunk is meglepődtünk, hogy harmadik lett – jegyezte meg.

Zalán most szeptemberben kezdte el az óvodát. A Lánchíd utcai oviba jár, ahol az óvó néni elsőként gratulált neki a harmadik helyezéshez.

– Zalán a harmadik gyermek a családban. A két kamasz fiútestvér mellett már nem is lepődtünk meg, hogy „minden lében kanál” kisfiú, pozitív értelemben. Nagy eleven, vagy ahogy az óvó néni mondta, nagyfiú. Szereti a mozgást, bár nem sportol, de a kis bicajára vagy rollerére szívesen felpattan. Panelben lakunk, de az én szüleim és a férjem, Juhász György szülei is Kecskemét kistérségében, falun élnek, kertes házban, így ott adott a lehetősége Zalánnak a szabadban való kikapcsolódásra a hétvégéken, szünetekben. Emellett szereti a tévében a Mickey egér és a Mancs őrjárat meséket, imádja a puzzle-t, az autókat és a könyveket – sorolta az édesanya.

A nyeremény átvétele után Zalán azonnal birtokba vette az ajándék könyveket. A focis nyerte el legjobban a tetszését, de a többiben is szívesen nézegette a vidám, készségfejlesztő feladatokat.

Zalán és édesanyja tegnap szerkesztőségünkben vette át Libri könyvnyereményét
Fotó: Bús Csaba / Petőfi Népe

A család számára nem ismeretlenek a Petőfi Népe és a baon.hu játékai. Néhány éve Berci cicájuk szintén egyik nyertese volt a házi kedvencek fotóversenyünknek.

Gyermekmosoly játékunk díjazottjai az első, internetes fordulóban

A baon.hu-n lezajlott játék dobogósai. 0-3 éves korcsoport:

1. Fekécs Olivér (Kecskemét),

2. Papp Zoé (Lajosmizse),

3. Zagyva Letícia (Apostag).

4-7 éves korcsoport:

1. Horváth Dorka (Harta),

2. Márkus Fanni (Kunszentmiklós),

3. Juhász Zalán Gábor (Kecskemét).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában