Tetris challenge

2019.11.26. 09:48

Tetris challenge: a kecskeméti színház is teljesítette a kihívást

Teljesített a Tetris Challenge-kihívást a kecskeméti Katona József színház is – számoltak be a hírről kedd délelőtt a színház Facebook oldalán.

baon.hu

Szinte az egész Chicago stáb látható a fotón.

Forrás: facebook

A Miskolci Nemzeti Színháztól kapta a kihívást a kecskeméti Katona József Színház, aminek boldogan eleget is tett. Facebook oldalukon jelent meg ez a fotó a Tetris Challenge teljesítéséről.

Szinte az egész Chicago stáb látható a fotón.
Fotó: facebook

A színházi kezdeményezések elején már belefogtak az előkészületekben, azonban a tatabányai Jászai Mari Színház gyorsabb volt, így egy időre leállították a szervezést.

Azonban most Béres Attila csapatának köszönhetően megmutatták milyen, ha szinte az egész Chicago-stáb kifekszik a nagyszínpadra. Színészek, táncosok, díszletépítők, kellékes, világosító és hangosító kollégáik, öltöztetők, rendezőasszisztens, súgó, sőt, a karmester, jegypénztáros és nézőtéri felügyelő kollégáik is szerepelnek a fotón.

A színház végül nem másnak, mint a kecskeméti Mercedes-gyárnak küldött kihívást. Szerintük a gyár számos érdekes részletet, dolgozót és eszközt tud megmutatni.

A Tetris Challenge korábbi megyei „indulói„

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában