Kecskemét / Budapest

2019.09.01. 19:35

Rosszul lett a színész, a rendező lépett színpadra

Szombaton este a 21. alkalommal megrendezett Pesthidegkúti Művészeti Fesztiválon lépett fel a Katona József Színház társulata, amely Agatha Christie: „...és már senki sem” című darabját mutatta be.

baon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Bús Csaba

A szabadtéri színpad nézőtere annak ellenére zsúfolásig megtelt,hogy ez az előadás volt a négynapos rendezvény egyetlen belépődíjas eseménye. Bár az időjósok által jelzett vihar nem érkezett meg, a nagy érdeklődéssel várt produkció mégis majdnem elmaradt. Történt, hogy az előadás kezdete előtt Kiss Jenő, Jászai Mari- és Katona József díjas színművész rosszul lett, mentő szállította a fővárosi János Kórházba. Helyére a darab rendezője, Sztarenki Pál ugrott be, aki jelmez nélkül, a szövegkönyvet olvasva játszotta el John Mackenzie tábornok szerepét.

Fotó: Bús Csaba / Petőfi Népe

A darab nagy sikert aratott a fővárosi közönség előtt, a legnagyobb tapsot és ovációt a sikeres beugrást követően Sztarenki kapta. Az előadást követően érkezett a hír: Kiss Jenő jobban lett, de megfigyelésre még benntartották a kórházban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában