díjmentes képzések

2019.08.06. 20:54

Szoftverfejlesztőket képez a kalocsai Dózsa

A BSZC Kalocsai Dózsa György Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma nappali munkarendben tart érettségizettek számára díjmentes, kétéves képzéseket.

Gábor János

Az újdonságnak számító szoftverfejlesztő mellett a korábban meghirdetett CAD-CAM informatikus, gépgyártás-technológiai technikus, pénzügyi-számviteli ügyintéző, vállalkozás- és bérügyintéző, illetve közszolgálati ügyintéző képzések ugyancsak szerepelnek a kínálatban.

Az iskola nem mond le a felnőtteknek szánt képzésekről sem, tudtuk meg Fekete Antaltól. A tagintézmény-vezető felsorolta: általános iskolai végzettséggel épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, női szabó és villanyszerelő végzettséget, míg szakközépiskolai bizonyítványra épülve CNC gépkezelő, valamint kis- és középvállalkozások ügyvezetője képesítést lehet szerezni, két év alatt.

Érettségivel rendelkezőkre szintén gondoltak: esti munkarendben informatikai rendszerüzemeltető, valamint vállalkozási és bérügyintéző, szakgimnáziumi tanulmányok után pedig mérlegképes könyvelő, kkv ügyvezető képesítés szerezhető. A vezető hangsúlyozta: utóbbi képzéseikhez szintén ingyenes, 320 órás angol, vagy német idegennyelvi oktatás is társul.

Képünk egy korábbi iskolai rendezvényen, a Dózsa Asztrik téri épületében készült.
Fotó: Gábor János

A képzésekre személyesen, az iskola Asztrik téri épületében lehet jelentkezni, szerda délelőttönként. A szükséges, kitöltendő dokumentumokat, további információkat – például feltételeket és egyre közelítő határidőket – a dozsakalocsa.hu weboldalon érdemes keresni, de minden kérdésre válaszolnak a Facebook-oldalukon is, privát üzenetben.

Ezek is érdekelhetik