Kiskunfélegyháza

2019.08.08. 15:55

Egyesületet hozott létre az ellenzéki összefogás Félegyházán

Bemutatta polgármesterjelöltjét az ellenzéki összefogás, a Veled a Városunkért Egyesület szerdán Félegyházán.

Vajda Piroska

A sajtótájékoztatón elhangzott, az egyesületet tizenkét személy hozta létre azzal a céllal, hogy egységbe szerveződve tudásukkal, tapasztalatukkal és elkötelezettségükkel hozzájáruljanak Kiskunfélegyháza fejlődéséhez. Politikai pártok helyi vezetői és civilek az alapító személyek, akik a város érdekében fogtak össze áthidalva politikai nézeteikben lévő különbségeket.

A sajtótájékoztatón elsőként az egyesület vezetője Németi Hajnalka ismertette szervezetük értéknyilatkozatát. Nagy Lajos a DK helyi vezetője, elnökségi tag elmondta, azért fogtak össze, hogy biztosítani tudják a város kiszámítható, stabil fejlődését. Kollár László a Jobbik helyi elnöke, elnökségi tag arról beszélt, hogy félretették a pártérdeket, mert számukra csak a helyi érdek a fontos. Kis-Szeniczey Kálmán az LMP helyi vezetője, elnökségi tag szerint Kiskunfélegyháza a szabadságszerető és igazságkereső, büszke kiskun emberek városa, amely nem enged a hatalom zsarolásának. Horváth Tamás az MSZP helyi vezetője, elnökségi tag elmondta országszerte több mint hetven településen jött létre olyan együttműködés, ami azt szimbolizálja, hogy van létjogosultsága az összefogásnak, az ellenzéki gondolkodásnak.

Az egyesület független, 56 éves polgármesterjelöltje, Kolossai János önmagáról elmondta, az elmúlt 30 éveben sikerre vitte kereskedelmi vállalkozásait, mindemellett pedig oktató pilótaként dolgozik. Bejárta a világot, óriási tapasztalatra tett szert, amit a jövőben Félegyháza érdekében szeretne kamatoztatni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában