önkormányzati választások

2019.08.31. 19:21

Bemutatta jelöltjeit az ellenzék Kecskeméten

Beton helyett fák, szemét helyett rend, megosztottság helyett Szövetség! – ez nem csupán szlogen, hanem feladat – hangsúlyozza hírportálunknak küldött közleményében a Szövetség a Hírös Városért Egyesület.

Hraskó István

Az egyesületet 15 magánszemély alapította, és felsorakozott mögé a DK, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum, a Párbeszéd és a Mindenki Magyarországa Mozgalom. Lejer Zoltán így az ellenzék közös jelöltjeként indul Kecskemét polgármesteri székéért az őszi önkormányzati választásokon.

– Legfontosabb feladatunknak tekintjük az utak megújítását, egy kerékpárosbarát, biztonságos és szelíd városi közlekedés megteremtését. A „Zöldet a betonnak” azt jelenti, hogy 110 ezer fát ültetünk el Kecskeméten, mert az elmúlt tíz évben több mint húsz százalékkal csökkent Kecskeméten a zöld felületek nagysága. Munkásszállások helyett bérlakás programot indítunk, hogy a város képes legyen helyben tartani a fiatalokat, és ezzel elősegíteni a családok gyermekvállalását. A kecskeméti polgárok szövetsége és közös cselekedete fogja a változást biztosítani. Így lesznek jobb útjaink, tisztább levegőnk, szolgáltató önkormányzatunk, élhető, európai váro­sunk – mondta el Lejer Zoltán.

A képviselőjelöltek: 1-es választókörzet: Bodrozsán Alexandra. 2-es: Fejes Ferenc. 3-as: dr. Vancsura István. 4-es: Szőkéné Kopping Rita. 5-ös: Józsa Bálint. 6-os: Dobos József. 7-es: dr. Tóth Szilárd. 8-as: Király József. 9-es: Gulyás Zoltán. 10-es: Szabó Zoltán. 11-es: Tancsa János. 12-es: Nagy Szilveszter. 13-as: Koskár István. 14-es: Kohajda László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában